samen-plezier-maken-met-Joyn's
Samen plezier maken met Joyn’s

Zet jezelf weer in je kracht! Joyn’s wil taboe’s doorbreken en zoekt & deelt tips en ervaringen om meer plezier te halen uit je leven.

Joyn’s staat voor samen plezier maken terwijl je leert (nog meer) te genieten van het leven.

Dit geldt voor zowel privé als zakelijk, want wij hebben de overtuiging dat dit niet los van elkaar kan worden gezien. Joyn’s is ontstaan vanuit de behoefte om nieuwe dingen te leren, te ontdekken, te ervaren. Joyn’s is eigenlijk een grote speeltuin. Kan niet bestaat niet. En mislukken kan het nooit, want je doet het vooral voor jezelf. En heb je dan toch het gevoel dat het niet gelukt is? Dan heb je in ieder geval veel plezier gehad.

Joyn’s: the place to be

Joyn’s is een plek die je (ver)nieuwe(nde) inzichten en handvatten geeft. Waar ervaringen worden gedeeld en herkenbare (dagelijkse) struggles uit de taboesfeer worden gehaald. Onze enthousiaste bloggers zijn dagelijks op zoek naar de beste manieren om plezier te maken, te ervaren en te halen uit elke situatie.

Joyn’s is eerlijk en open met een flinke dosis humor en zelfspot (zie je de knipoog in ons logo?). Alle learnings, ervaringen, tips en adviezen die wij zelf leren, delen wij graag met jou. Zodat het jou hopelijk ook inspireert en aanzet tot het ervaren van nog veel meer plezier en actie op het gebied van:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • ontdekkingstocht naar plezier
  • handige skills
De mensen achter Joyn’s?

Wij zijn een team van enthousiastelingen die op zoek zijn naar meer plezier. We bloggen onder onze eigen naam en vanuit ons ‘eigen rugzakje’. Wij nemen jullie graag mee op onze ontdekkingstocht. In onze blogs vertellen wij wat er in ons rugzakje zit en hoe we dit proberen om te zetten naar plezier. Wij vinden het superleuk als jullie reageren, want plezier maken is plezier delen. En op deze manier hopen wij dat iedereen (inclusief wijzelf natuurlijk) leert nog meer te genieten van het leven.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag en/of suggestie of wil je ook via Joyn’s jouw ervaringen delen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen! Stuur ons even een mailtje.